fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Cele 10 secunde

de

Inca nu imi vine sa cred cum a trecut anul asta! Parca ieri stateam cu familia si cu prietenii mei cei mai buni in pragul usii, numarand secundele pana la intrarea in 2016, pentru a privi spectacolul de lumini si artificii care avea sa invadeze cerul.

Cand stau sa ma gandesc, ultimele 12 luni par a fi mai degraba 12 ore, pentru ca fiecare lucru pe care l-am facut, fiecare zambet si fiecare lacrima varsata, toate par atat de recente si de vii! A trecut un an – se intampla atat de multe in 365 de zile, dar intr-un final nu ramanem decat cu o retrospectiva formata din fractiuni de momente care ne-au marcat sufletul, ce se deruleaza in doar cateva secunde in mintea noastra, la finalul anului.

Iubesc ultimele 10 secunde din fiecare an, in care toata lumea numara in cor si, chiar daca esti entuziasmat de trecerea in noul an, parca ai vrea sa tragi de acele 10 secunde si sa le transformi intr-o eternitate. Acele 10 ultime secunde sunt cele mai adevarate, mai pure, mai pline de emotii clipe pe care le traim tot anul.

Persoanele la care ne gandim in ultimele secunde sunt cele pe care le iubim din toata inima. Momentele de care ne aducem aminte sunt cele care au insemnat ceva pentru noi, sunt amintirile pe care le pretuim cu adevarat si pe care am vrea sa le retraim pentru totdeauna, toate acestea suspendate intr-un interval de timp cu parfum de infinit.

Apoi, cand numaratoarea inversa se sfarseste, iti pui dorintele pentru anul urmator. Rezolutiile pe care ti le propui si raspropui pana cand crezi ca sunt cele potrivite. Cele care chiar merita efortul pentru a fi duse la indeplinire…

Cand este 00:00 si toata lumea striga si chiuie, inchizi ochii si spui dorinta ta cea mai mare, stiind ca nu o sa auda nimeni. Iar in acel moment intim, pretios, iti formulezi dorinta cu speranta si cu credinta ca se va indeplini cu adevarat.

Cand ma gandesc la 2016, anul pe care ne pregatim cu totii sa il lasam in urma, ma gandesc la familie, la prietenii pe care i-am pierdut, la cei pe care i-am castigat, ma gandesc la muzica, la Untold, la tabara din vara, la carti, la filme, la liceu, la mare, la concerte, la luminite, la Londra, la magie si, nu in ultimul rand, la Jurnalul meu.

Sa ne intalnim cu bine in 2017! Sarbatori fericite! <3

Ilona

 

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title