fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Dor de casa

de

FB_IMG_1436808420281Ma simt minunat in Academic Summer Camp, dar am si momente in care stau si ma gandesc ce face familia mea, ce fac prietenii mei acolo, in Romania.

Astazi este 13 iulie, o zi extrem speciala pentru mine pentru ca este ziua de nastere a unei persoane mai mult decat importante in viata mea – este ziua mamei mele, Alice Nastase Buciuta.

Nu sunt genul de copil care pleaca in tabara pentru a si-o petrece plangand dupa parintii lui dar, astazi, fiind o zi atat de importanta pentru mine, pot spune ca mi s-a facut destul de dor. Pe de-o parte, ma simt vinovata ca nu sunt acasa pentru a o sarbatori pe femeia cea mai importanta din lume, din lumea mea, impreuna cu familia; pe de alta parte, stiu ca mama se bucura nespus ca imi petrec timpul intr-o tabara in care invat lucruri bune, interesante si folositoare, in care ma simt bine, in care am prieteni buni, am mancare buna, si sunt sunt sub supravegherea unor oameni de cea mai buna calitate, intr-o scoala superba in adevaratul sens al cuvantului!

In ciuda a celor ce v-am spus, nu, nu mi-am petrecut ziua plangand. Am fost la scoala, pentru ca weekendul s-a terminat. Dupa ore, am avut activitati sportive in Sports Center. Am jucat volei pe echipe, prin rotatie si am invatat sa joc Dodgeball, ceva ce se aseamana destul de mult cu faimosul „Ratele si vanatorii” pentru ca scopul este acelasi – sa incerci sa nu fi lovit de minge :)) Oricum, am invatat lucruri noi azi sau, asa cum imi place mie sa spun, „am acumulat cunostinte”! 🙂 Chiar am si un profesor preferat despre care va voi povesti cate ceva intr-un post urmator.

La multi ani, mama! <3

Categorii:
Academic Summer

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title