fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Mai putin internet…

de

Instasize_0708135431Experienta mea aici in tabara Academic Summer – Sidcot School continua cu noi si noi cursuri si descoperiri pe care le fac zi de zi, dar, din pacate, nu apuc sa scriu despre toate in ritmul in care mi-as dori. Probabil ca voi mai povesti despre ce am trait aici si multa vreme dupa intoarcerea in tara – la care acum nici nu vreau sa ma gandesc, pentru ca imi place enorm aici si ma bucur de fiecare clipa.

Dar nu pot scrie mult, in primul rand pentru ca nu am timp liber, de una singura, aproape deloc, de fapt chiar niciun pic. Tot programul este stabilit cu precizie, avem ore (la care invatam lucruri incredibil de interesante si la care inteleg tot ce se spune, fiindca profesorii sunt invatati sa explice foarte clar, probabil tinand seama ca este o tabara internationala, in care majoritatea nu sunt vorbitori nativi de engleza) si avem program precis si pentru restul activitatilor, pentru masa, pentru odihna, pentru orele de distractie in care avem jocuri in aer liber, paintball, excursii, piscina… In plus, aici conectarea la internet este foarte stricta, nu avem wireless decat foarte putin timp din zi.

In timpul orelor, wirelessul este oprit si, de asemenea, pe timpul somnului se opreste, deci te poti conecta doar in pauze sau in timpul meselor. Am mai observat ca aici copiii nu sunt atat de conectati tot timpul la net si la retelele de socializare cum suntem noi in tara, nu pun zeci de poze pe Facebook cum facem noi, iar eu, cateodata, ma simt ca si cum as exagera, fiindca incerc sa fac cat mai multe poze si filmulete cu noul meu telefon Samsung A5, nu doar ca sa il testez, ci si ca sa am cat mai multe materiale pentru postarile de pe blog, de acum si pentru cele pe care le voi face si in viitor. Cu siguranta nu m-as fi descurcat chiar deloc daca ar fi trebuit sa umblu cu un aparat de fotografiat dupa mine, din care sa descarc pozele cu un cablu, intr-un calculator la care ajung din ce in ce mai greu. Oricum, faptul ca nu stam decat foarte putin  pe net, ci invatam, vorbim, ne jucam, e inca o calitate a taberei mele minunate, pe care am gasit-o cu ajutorul IntegralEdu, o calitate pe care mai ales parintii o vor aprecia, fiindca ei ne cearta mereu daca stam prea mult pe tablete sau telefoane 🙂

Categorii:
Academic Summer

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title