fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Profesorii de aici si profesorii de acolo

de

Instasize_0706143145Inainte de plecarea in tabara, la Academic Summer- Sidcot School, imi alesesem cursurile pentru ambele saptamani, uitandu-ma in brosura de prezentare primita de la IntegralEdu. Le-am ales dupa descrierea din catalogul primit de la IntegralEdu, de la Teodora Raducanu, cea care mi-a recomandat aceasta tabara, si dupa ce m-a inspirat pe mine, dar cand am ajuns la Sidcot, in prima zi de cursuri mi-am dat seama ca nu am ales chiar ceea ce mi-as fi dorit cel mai mult.

Mai intai mi-a fost putin frica si ciuda ca nu am ales bine si m-am gandit ca, asta e, anul viitor o sa fiu mai inspirata. Dar apoi mi-am luat inima in dinti si am cerut, putin timida, sa schimb alegerea facuta din tara. M-a mirat cat de draguti au fost profesorii si cat de usor au acceptat organizatorii taberei sa faca in asa fel incat eu sa ma simt cel mai bine, inclusiv sa schimb programul ales, desi asta le-a dat ceva batai de cap, modificarea tuturor programarilor. Eu sunt invatata sa deranjez cat mai putin profesorii, sa cer cat mai putine lucruri si sa ma tem putin ca i-as putea supara. Am observat ca in Anglia adultii care se ocupa de tabara ne trateaza ca pe niste egali, ca pe partenerii lor, si nu vor sa ne faca sa ne temem de ei niciun pic, dimpotriva, ne indeamna sa spunem tot ce ne trece prin minte. Asta mi se pare chiar grozav! Imi imi place ca, datorita faptului ca am avut curaj, acum fac niste cursuri grozav de interesante de Business si voi face si ore de actorie.

Mi se mai pare grozav si faptul ca, dupa ore, facem tot felul de activitati de relaxare. Spre exemplu ieri, dupa ore, ne-am dus sa jucam paintball. Nu am mai jucat niciodata in tara si m-am distrat de minune, chiar daca am primit o bila in cap si va trebui sa ma spal pe cap bine, bine de tot.

Nu-i asa ca sunt simpatice costumele de paintball? 🙂 Apropo, in poza de mai jos, in spatele acelei casti, se afla Rachel, prietena mea care este din Hong Kong.

Instasize_0708082149

Categorii:
Academic Summer

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title