fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Vara imi umplu sufletul cu muzica

de

Vara asta parca nu am stat locului nicio clipa. La inceputul verii, dupa ce am sustinut examenele din cadrul Evaluarii Nationale, am fost admisa in Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”, abia apoi, dupa ce a trecut stresul examenelor, am putut sa ma relaxez si sa simt soarele, caldura – abia atunci a inceput vara in adevaratul sens al cuvantului, asa cum o stiu eu.

A venit si luna august, cea mai aglomerata, dar si cea mai minunata luna din tot anul acesta.

Inca din prima saptamana, luna august a venit pregatita cu un super festival, UNTOLD, Cluj Napoca devenind capitala internationala a noptii si a magiei. Din pacate, anul acesta nu am putut sa stau decat in primele trei zile ale festivalului, dar tot am reusit sa asist la numerele de magie ale unora dintre cei mai renumiti DJ ai lumii: Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Tiesto, Armin van Buuren, Rudimental, Fedde Le Grand si multi altii. Cu toate astea, daca nu sunteti fani EDM, nu va faceti griji, intre cele sapte scene de la Untold sunt o varietate de artisti si trupe care mai de care mai interesante. Niste artisti de anul acesta care mi-au placut la nebunie au fost Kwabs, James Arthur si Nneka, dar nu pot sa nu ii mentionez din nou pe Tom Odell si John Newman, care au concertat la Untold 2015 si mi s-au parut grozavi.

Pe langa acest super line-up, atmosfera de la Untold a fost una unica! – iar cum eu, cel putin, nu ma pot simti bine daca nu am si prietenii langa mine, cu care sa ma distrez si sa schimb pareri, am strans in jur o gasca maaare si haioasa. M-am revazut cu prietenii mei din Cluj dupa un an intreg in care am comunicat prin intermediul internetului si m-am gasit si cu cei din Bucuresti, pe care am fost extrem de fericita sa ii vad si intr-un alt loc, departe de monotonia Bucurestiului, intr-o alta lume, The Untold Kingdom.

Daca vrei sa ai parte de o super experienta chiar la tine in tara, vino la Untold Festival, in Cluj! Festivalul acesta nu trebuie ratat!

 

La fel ca in fiecare an, cel de-al doilea weekend al lui august inseamna SUMMER WELL Festival, in Buftea. Summer Well 2016 a adunat in doar doua zile trupe si artisti care mi-au placut la nebunie: The Neighbourhood, Sundara Karma, Hurts, Years & Years, Milky Chance si multi altii, insa, la fel ca si la Untold, nu am putut sta pana la final, deoarece cea de-a doua si ultima zi de festival s-a suprapus cu Anti World Tour in Bucuresti, concertul Rihannei, de la care pur si simplu nu m-am indurat sa lipsesc, asa ca am profitat la maximum de ziua mea la Summer Well 2016.

Festivalul a fost deschis de Sundara Karma, una dintre trupele mele preferate, care au cantat grozav de bine si au dat un super start atmosferei bune. Tot acolo l-am descoperit si pe BØRNS, care mi-a placut la nebunie si ale carui piese le am pe repeat de cand s-a terminat festivalul. I-am ascultat pe cei de la The Neighbourhood, pe care ii ador, la care am reusit sa stau destul de in fata – sa zicem doar ca ma simt privilegiata ca am respirat acelasi aer cu ei :)) -, iar seara a fost incheiata de minunatii Hurts! Aceasta a fost cu siguranta una dintre zilele mele preferate din anul acesta, urmata de o alta zi in care am cantat, am dansat si m-am bucurat alaturi de unica Rihanna!

Rihanna a venit in cadrul festivalului The Event 2016, in unde i-am mai vazut pe Steve Aoki si pe inegalabila Sia!

Steve Aoki a fost grozav! Glumesc cu prietenii, spunand ca a fost ca o continuare Untold la Bucuresti. :)) La Sia m-au impresionat enorm atat piesele si vocea inconfundabila, cat si coregrafiile complicate ale dansatorilor de pe scena. Prietena mea, Aly, a plans de emotie, la fel si mama – eu m-am abtinut cu greu, dar am preschimbat emotia in amintiri de neuitat, in caldura pentru toamna care a inceput, in bucurie pe care s-o scot din suflet in zilele luuungi si grele de scoala care se apropie.

Vara imi umplu sufletul cu muzica si cu bucurie, sa-mi ajunga pana in primavara care va veni!

Cum a fost vara voastra?

 

 

 

 

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title