fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Muzica, iubirea si concertele. CONCURS: castiga doua invitatii la concertul Kings Of Leon

de

Ador concertele. Ador muzica. Ador sentimentul pe care il ai atunci cand te afli in multimea aceea de oameni stransa in jurul tau, toti palpitati de aceeasi emotie si avand acelasi scop: acela de a vedea live artistul ori trupa preferata.

In fiecare vara imi umplu timpul, sufletul si plecarile cu cat de multa muzica pot. Indiferent de gen sau de punct cardinal – EDM, pop sau rock; Cluj, Viena sau Constanta – ma plimb pe unde pot in cautare de muzica buna. Si tot caut muzica, emotii si senzatii, si tot cutreier prin festivaluri sau pe la concerte, stiind ca, la finalul lor, nu doar voi fi ascultat muzica, ci voi simti si ma voi bucura pana cand ma voi umple de ritmuri pana la refuz.

Muzica nu inseamna doar sunete, ci sentimente. Muzica nu este ceva ce asculti, ci e ceva ce simti. Este un amalgam de sentimente si de senzatii ce trebuie trebuie trait cu adevarat, macar din cand.

Sambata asta, pe 17 iunie, ma duc la concertul Kings Of Leon, in deschiderea carora canta LP si Golan, pe Arena Nationala, chiar aici, in Bucuresti! Pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru mine si cata bucurie imi aduce acest concert, vreau sa fac doua persoane sa simta ce simt si eu! Astfel, organizez un concurs in urma caruia ofer doua bilete la concertul Kings Of Leon de sambata, unui singur castigator, care-si poate alege un concert buddy!

Concursul consta in distribuirea acestui articol pe Facebook cu hashtag-ul #JurnalulIloneiKOL , dand tag unui prieten cu care ati vrea sa mergeti la concert!

Aveti timp pana pe 17 iunie, sambata, ora 10:00, in dimineata concertului. Voi alege castigatorul prin tragere la sorti, sambata la ora 11, cand voi si anunta numele sau. Cele doua bilete vor putea fi ridicate apoi de undeva din zona Piata Unirii (ii voi da castigatorului detaliile precise).

Succes! Ne vedem la concert! 🙂

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title