fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Inima mea a ramas la Untold

de

david guetta inima untold

Am fost la Cluj, la Untold Festival 2015, care a gazduit timp de patru zile unii dintre cei mai mari artisti ai lumii la ora actuala. Am avut norocul sa urmaresc prestatiile live ale lui Tom Odell, Armin Van Buuren, Avicii, John Newman, ATB si a multor altor artisti pe care mi-am dorit enorm sa ii vad si, pentru asta, m-am luptat din greu sa ocup locuri aproape de scena, chiar in primele randuri. Si atunci cand spun „cu greu”, spun fara nicio urma de ironie sau de neadevar, pentru ca in interiorul meu s-a dus o lupta crancena intre… creier si picioare.

Bineinteles ca cele mai multe dintre cele mai importante nume care au fost prezente la festival au avut show-urile programate ca fiind ultimele din ziua respectiva; bineinteles ca eu si prietenii mei am vrut sa nu ratam nicio miscare, niciun gest facut de vedeta zilei. Decizia de a sta chiar in fata scenei a fost, in prima faza, o idee buna, insa, dupa a patra ora de stat nemiscata, a inceput sa fie extenuanta. M-am intrebat de multe ori daca e de preferat sa te lupti pentru un loc langa scena, asteptand cu orele, sau poti vedea show-ul si de la distanta, relaxat, odihnit, venind in ultima clipa. Eu, de data aceasta, am ales prima varianta si a fost greu. Si frumos. Atunci cand artistul mult asteptat urca pe scena, deodata, toata durerea de picioare, toate caldurile ce te treceau, toate greturile, setea, foamea, oboseala dispareau pe loc. Incepeai sa dansezi si sa canti, ametit de privilegiul de a fi atat de aproape incat nu doar tu il vedeai pe marele artist, ci si el te privea in ochi.

Si chiar asta am simtit in ultima noapte de festival, cea in care David Guetta a avut spectacolul grandios cu care a incheiat Untold Festival. David Guetta m-a privit in ochi, ne-a vazut, pe mine si pe prietenii mei care desenam inimi cu mainile noastre si el ne-a multumit si ne-a raspuns. Ne-a aruncat o privire si ne-a zambit, in genul: „Hey, ce idee buna!”, apoi si-a ridicat mainile si ne-a raspuns la semn, continuand sa arate inimi intregului stadion Cluj Arena. Chiar daca nu multa lume stie cine a declansat asta, eu m-am simtit si inca ma simt importanta atunci cand imi amintesc de momentul acela. Inima desenata de Guetta la Untold Festival era si inima mea si a prietenilor mei. O parte din ea a ramas acolo, in clipa aceea de neuitat, o parte asteapta si spera ca ma voi simti la fel de bine si anul viitor!

Ati fost la Untold? Ati vazut inima… mea?

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title