fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Cum dau, in fiecare vineri, stafeta fericirii

de

Toti prietenii mei stiu ca am o relatie foarte buna cu familia mea si ca petrecem mult timp impreuna, cateodata poate chiar prea mult. De la weekend-uri scurte la vacante planificate din timp, de la selfie-uri rapide la sedinte foto ad hoc, imortalizam si impartasim online, macar putin din felul in care ne dam noi stafeta fericirii de la unii la altii, in viata noastra de familie (mare).

De aproape o luna si jumatate, am adaugat ceva nou pe lista activitatilor facute in familie. De data aceasta fiind alaturi doar de mama mea, Alice Nastase Buciuta, realizam impreuna emisiunea Stafeta Fericirii, pe Canal 33, care se transmite in fiecare vineri dimineata, intre orele 10:00-10:45, LIVE pe paginile de Facebook si de Youtube Canal 33 Romania, dar si in grila TV UPC, pe pozitia 408.

In fiecare saptamana avem invitati de exceptie, cu care vorbim cate-n luna si-n stele, dar, cel mai important, despe cum isi dau ei stafeta fericirii de la unii la altii, fie ei parinti, copii, mari talente, artisti recunoscuti, ba cateodata chiar toate in acelasi timp!

Este prima mea experienta de genul acesta si, ca sa fiu complet sincera, am emotii foarte mari pentru acest proiect, in principal pentru ca a vorbi in public nu este punctul meu forte – cel putin nu inca. Este complet diferit de scrisul pe blog ori in jurnal, unde timpul de gandire este infinit, unde pot scrie si rescrie o idee pana simt cu adevarat ca a ajuns in punctul in care poate fi impartasita cu intreaga lume. Am reusit, totusi, sa realizez pana acum cinci emisiuni (mai cu balbe, mai cu mici greseli, dar am reusit!) alaturi de Mami Alice, asa cum ii spun prietenii mei! 🙂

Sunt mai mult decat recunoscatoare pentru oportunitatea oferita si va invit, cu cel mai mare drag, sa urmariti emisiunea, iar, odata cu ea, pe mine, incercand sa imi dau seama cum sta treaba in lumea moderatorilor tv.

Mai jos sunt cateva dintre editiile de pana acum ale emisiunii Stafeta Fericirii. Check them out!

https://www.youtube.com/watch?v=hzql4ts339o

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title