fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Primul meu rasarit

de

Cristina Grama, salon Fason

Cat de uimitor de repede se scurge printre degete timpul! Nici nu am simtit cum au trecut aceste aproape trei luni de vacanta. Scoala sta sa vina peste mine ca o pedeapsa si ca o bucurie, deopotriva. Se pare ca ceea ce v-am scris, cu speranta, cu cateva luni in urma, s-a adeverit! Am avut parte de cea mai frumoasa si nebuna vara din toate cate le-am avut pana acum! Mi-am facut prieteni noi, buni, amuzanti, cu care sunt sigura ca nu o sa pierd legatura prea curand, in Academic Summer, tabara gasita cu ajutorul IntegralEdu, am fost la un super festival de muzica in Cluj, Untold Festival, unde am avut sansa sa ii vad pe unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si sa imi revad gasca de prieteni de acolo cu care am petrecut in toate cele patru zile de festival, am stat o saptamana in Muntii Apuseni, la Ic Ponor, impreuna cu familia mea. Fratii mei au si muls vacuta ce se afla acolo si cred ca au fost foarte incantati :)) Am incheiat sirul de plecari de acasa cu cinci zile petrecute la mare, in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, unde ne-am simtit ca in paradis si unde am facut si niste poze foarte frumoase!

Ceva ce eu nu facusem niciodata si am facut in excursia noastra la mare a fost sa vedem rasaritul. Ne-am trezit la sase dimineata ca sa ne pregatim, iar la 6:20 eram pe plaja, asteptand sa rasara soarele. Eram somnorosi, asa e, dar peisajul pe care l-am vazut a fost unul de milioane. Cred ca nu il voi uita niciodata! Primul meu rasarit… Dupa ce am admirat soarele urcand pe cer, mirandu-ne de cat de repede se inalta pe cer, am intrat cu totii in apa si am facut ultima noastra baie in mare din aceasta vara.

Am avut o vara fantastica! 🙂 Cum a fost vara voastra? Cum ati petrecut cele trei luni magice, pline de soare si voie buna? Si, lucrul cel mai important despre care vreau sa va intreb: ati trait primul vostru rasarit?

Cristina Grama, salon Fason Cristina Grama, salon Fasonilona untold1NOU PSB_3407PSB_2791 academic summer group photoPSB_3608 PSB_3613PSB_3598

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title