fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Let It Be

de

LetItBe

In momentul de fata invat sa cant cantecul Let It Be al celebrilor The Beatles, acompaniindu-ma la pian. Pe langa repertoriul de piese clasice pe care le am de lucrat si, in final, de cantat in examene si auditii, imi place sa ma acompaniez la pian pe piese mai moderne.

Am vrut sa cant mai bine Let It Be, asa ca am incercat sa inteleg sensul cantecului, iar asta m-a facut sa fiu mai atenta la versurile lui.

„When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be

Let it be…

Exista lucruri in viata pentru care trebuie sa muncesti mult. Fie ca sunt niste examene la scoala, fie ca sunt niste prezentari la serviciu, fie ca sunt niste frici, sau poate chiar niste obligatii ale vietii de zi cu zi – fiecare sunt lucruri pe care trebuie sa le faci. Iar pentru a le putea indeplini trebuie sa iti depasesti limitele, sa faci „mai mult” decat faci de obicei si, uneori, chiar sa iti calci pe asa-zisa mandrie.

Cu toate astea, unele intamplari, fie ele fericite sau mai putin fericite, au avut loc si o sa continue sa aiba loc cu un scop. Totul se intampla dintr-un motiv si fiecare eveniment te invata ceva. Un rezultat sau calificativ prost pe care poti sa il primesti in viata nu te defineste ca persoana. Poate doar ai avut o zi mai innorata… Nu trebuie sa lasi lucrurile negative din viata sa te doboare, ci sa te ambitioneze, pentru ca, asa cum ni se spune inca de mici, din greseli se invata.

Trebuie sa spunem mai des „let it be”. Sa lasam lucrurile sa se intample, ca, la final, sa devenim mai puternici. Iar daca nu reusim pe cont propriu, s-o chemam pe Mother Mary sa ne ajute :))

Tag-uri:
· · · · · ·
Categorii:
Adolescentisme

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title