fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Well done, Ilona!

de

                                              Screenshot_2015-07-22-22-09-18-2

De-a lungul taberei, la fiecare final de saptamana, unii profesori ne scriau niste rapoarte care erau postate pe site-ul Academic Summer pe care parintii, odata logati, le puteau citi. In acele rapoarte profesorii le spuneau parintilor, in mare, despre ce subiecte am vorbit, ce am invatat in saptamana respectiva. De asemenea, in rapoarte scria si despre activitatea noastra in clasa – cat de interesati am fost, cat de activi… Cand am ajuns acasa si am citit rapoartele (care erau destul de bune :3) am simtit ca tabara s-a terminat cu adevarat! Am avut dovada ca am facut o treaba buna, ca am fost o eleva atenta. Asta mi-a dat satisfactie si mi-a si sporit increderea de sine, iar asta cred ca e important pentru orice copil, dar si pentru parintii lui – sa stie ca ceea ce a facut copilul nu a fost in zadar si ca a avut cu adevarat ceva de invatat din experienta respectiva. Este ca o recompensa! 😀

Aici sunt cateva citate dintre evaluarile primite:

David McDonagh (English teacher): „Ilona is a very confident English speaker and she loves to contribute in class. Her written English is of a high standard and she is a pleasure to teach.”

(Business teacher): „This week we covered business planning, market research and various types of mergers. llona seems to really enjoy Business Studies and she has no trouble understanding new concepts. The students also practiced their presentation skills. Ilona contributed well within the group and she now has a good knowledge of marketing in general. Ilona is a pleasure to teach. Well done!

Nici nu stiti ce mandra sunt pentru acest „well done”! 🙂

 

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title