fbpx
„There's always gonna be another mountain, I'm always gonna want to make it move (The Climb)“

Filme de 10 pentru 5 stari de spirit

de

Sunt o impatimita a filmelor! Vizionarea unui film, fie dintr-un varf de pat, infofolita intr-o patura calduroasa, fie de pe scaunul spectatorului dintr-un cinematograf, este unul dintre lucrurile care reusesc sa-mi schimbe starea, indiferent de situatie. A fost o perioada in care vedeam cate unul in fiecare zi si imi amintesc cum ma gandeam, mai mult in gluma, despre cum atunci cand voi fi mare ma voi face critic de film. Vise, vise, dar ce vise! 🙂

Oricum, pentru ca pe mine filmele reusesc sa ma faca sa ma simt mai bine indiferent de starea mea de spirit, m-am gandit ca noua mea postare sa fie chiar despre ce filme prefer, in functie de cum ma simt, si sa vad daca impartasim aceleasi opinii sau daca reusesc sa va dau idei noi 🙂

  1. T.G.I.F. – Epuizata, dupa o saptamana plina de scoala, imi place sa profit de vineri seara si sa vad un film antrenant, care sa ma scoata din monotonia de zi cu zi. Daca va simtiti vreodata asa, recomand cu incredere:

Now You See Me (2013)

The Day After Tomorrow (2004)

Seria The Hunger Games (2012 – 2015)

2. Atunci cand sunt vesela, dar parca simt nevoia sa vad un film emotionant la care, surprinzator sau nu, sa plang in hohote dupa personaje cu povesti nedrepte de viata (de cele mai multe ori interpretate de Leonardo DiCaprio), ma trezesc adesea uitandu-ma la:

arhicunoscutul Titanic (1997)

Romeo si Julieta (1996)

 

Now Is Good (2012)

Saving Mr. Banks (2013)

3. Atunci cand ma simt trista, ei bine, aici exista doua variante:

a) caut cele mai tari comedii pe care le stiu si le dau play fara sa clipesc:

The Heat (2013)

Hot Pursuit (2015)

The Proposal (2009)

b) simt nevoia sa mai raman, totusi, cu durerile mele, asa ca ma uit la un film care sa imi ridice moralul, dar sa nu ma duca chiar in extrema cealalta:

The Perks Of Being A Wallflower (2012)

The Last Song (2010)

Stuck In Love (2012)

About Time (2013)

4. Atunci cand merg sau gazduiesc un sleepover party cu prietenele mele cele mai bune, filmul serii este nelipsit, iar o comedie romantica nu da gres niciodata:

Notting Hill (1999)

 

10 Things I Hate About You (1999)

The Holiday (2006)

The Devil Wears Prada (2006)

5. Iar daca, din cand in cand, ma simt nostalgica cu privire la filmele anilor mici ai copilariei mele, atunci ma intorc la filmele de care eram mai mult decat fascinata:

Seria Cronicile din Narnia (2005 – 2010)

Tangled (2010)

filmele Barbie

Hotel Transylvania 1 & 2 (2012 – 2015)

Voua ce filme va plac? Care a fost ultimul film la care ati ras pana v-a durut burta? Dar la care ati plans in hohote? Va astept la un schimb de pareri! 🙂

 

Categorii:
Adolescentisme

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title